petak, 25. svibnja 2018.

FOTO-Dan otvorenih vrata SŠ Marka Marulića Slatina i Industrijsko-obrtničke škole Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U želji da se svim zainteresiranim učenicima osmih razreda slatinskih osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca pruže detaljne informacije o nastavku obrazovanja u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina danas je održan Dan otvorenih vrata.

Učenici su uz pomoć profesora, strukovnih učitelja, te učenika srednjih škola dobili sve informacije o upisima u srednju školu i načinu školovanja. Upoznali su škole i školski prostor, prisustvovali su prezentacijama obrazovnih programa i zanimanja, izvannastavnih aktivnosti i ostalih oblika učeničkog života u školama (šport, kultura, zabava...), a sve s ciljem profesionalne orijentacije učenika. Na taj način se želio učenicima olakšati odabir oko upisa zanimanja koja će nastaviti u školskoj godini 2018./2019. 

Za sve učenike i učenice osnovnih škola, te njihove učitelje koji su došli na Dan otvorenih vrata slatinskih srednjih škola pripremljene su tople langošice i hladna osvježenja. (DF)

Foto:




























































































































PROMO
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave)

PROMO
Auto škola Zebra
Svi zainterisirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma Zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili broj mobitela 091-6050-334, te klikom na : AUTO ŠKOLA ZEBRA
Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku!

PROMO
Sve za vaš dom u trgovini Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 u Slatini; telefon 033/726-032
Više o ponudi Megamonta pogledajte na : MEGAMONT 
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩