petak, 4. svibnja 2018.

FOTOGALERIJA: Proljetna priredba Društva Naša djeca Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Društva Naša djeca Slatina jučer je u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina održana ''Proljetna priredba'' na kojoj su nastupili polaznici slatinskih dječjih vrtića Zeko i Suncokret s Područnim odjelom Mikleuš, učenici osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića iz Slatine. Uz vrtiće i škole, na priredbi su sudjelovala djeca Dječjih kutaka ''Veseli sat'' Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo.

Voditeljice programa, odgajateljice i učiteljice, bile su: Marinela Zrinščak Begovac, Martina Radočaj, Dragana Matić, Ivana Strupar, Mirela Bistrović, Melita Čmarec, Gabriela Baketa, Snježana Dupan Lovrić, Kristina Cerovski, Marko Bolić, Ivana Škulj, Mirjana Banjedvorac, Kristina Marček, Marica Bićanić, Mateja Božičković, Gordana Janković, Jasminka Kesegić, Ankica Horvat, Gabriela Baketa, Mirjana Bušljeta, Sanja Hmelik, Blaženka Marić i Vedrana Čvek.

Tehničku pomoć i podršku ovoj su priredbi pružili Grad Slatina, glazbena skupina Čista petica i djelatnici Pučkog otvorenog učilišta Slatina, kao i volonteri i volonterke Društva Naša djeca Slatina.

Par uvodnih riječi na početku priredbe nazočnima u prepunoj kino dvorani uputio je slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

- Hvala vam svima na sudjelovanju, donaciji i medijskom praćenju. Novac od ulaznica namijenjen za nabavku materijala za ovogodišnji Cvjetni korzo koji će se održati u nedjelju, 6. svibnja, u okviru Sajma cvijeća i Sajma slastica, na koji vas ovim putem sve pozivam, ali i za malu slatku okrjepu koju će dječica dobiti po završetku nastupa - rekla je na kraju priredbe predsjednica DND-a Slatina, Snježana Pačarić. (DF)

Foto:

































 














 






















































































































































































 


PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina
Ponudu pogledajte OVDJE

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩