ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

ŠRU Klen Slatina na svečanoj dodjeli nagrada HŠRS za 2017. godinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U nedjelju, 4. ožujka, u Hotelu Panonija u Sisku održana je svečana dodjela natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima Hrvatske u sportskom ribolovu za 2017. godinu u organizaciji Hrvatskog športsko ribolovnog saveza (HŠRS). Dodjela nagrada obuhvaća natjecanja svih disciplina koje HŠRS organizira (njih ukupno devet) u osam kategorija.

Kao jedina ekipa iz Virovitičko-podravske županije na postolju je bila i ekipa Športsko ribolovne udruge Klen Slatina koja je u 2017. godini, kroz ukupno 8 kola liga natjecanja, postala ekipni prvak 2. hrvatske lige istok i na taj način se plasirala u prvu hrvatsku ligu Hrvatskog športsko ribolovnog saveza za 2018. godinu.

Pobjedničku ekipu druge hrvatske ligi istok u 2017. godini činili su natjecatelji Željko Vilk, Robert Keller, Jovica Beneš i Adrijano Idek, te kapetan ekipe Mirko Horvat.

I u pojedinačnom plasmanu 2. hrvatske lige istok Športsko ribolovna udruga Klen Slatina imala je svoga predstavnika na postolju, a to je Adrijano Idek koji je u konkurenciji 40 natjecatelja postao pojedinačni prvak 2. hrvatske lige istok za 2017. godinu.

Za sjajne sportske rezultate u 2017. godini zaslužni su svi članovi Športsko ribolovne udruge Klen Slatina koji su, svatko na svoj način, dali doprinos uspjehu. Ovaj sjajan rezultat plod je dugogodišnjeg timskog rada i ulaganja udruge u sportski ribolov i sportsko ribolovna natjecanja, kao i samih natjecatelja u vlastito usavršavanje uz puno treninga i mnogo odricanja. U prvoj hrvatskoj ligi HŠRS-a u 2018. godini ekipu slatinskog Klena očekuju novi i drugačiji izazovi, 12 kola natjecanja umjesto dosadašnjih 8, nove natjecateljske vode, duža putovanja, a time i veći troškovi, te najjača moguća konkurencija u Hrvatskoj. (DF/AI; foto AI, ŠRU Klen)

Foto :







Oglašavajte na Domovina netu! 
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩