petak, 19. svibnja 2017.

FOTO-Slatinski maturanti Norijadom obilježili zadnji dan škole

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Turističke zajednice grada Slatine, Grada Slatine i Savjeta mladih Slatine danas je obilježen zadnji dan škole slatinskih maturanata, tzv. ''Norijadom''.

Maturanti su se okupili ispred svojih škola i u koloni krenuli ka Trgu sv. Josipa, odnosno Parku 136. slatinske brigade, gdje su se na stepenicama ispred zgrade Gradske uprave zajednički fotografirali.
Poslije fotografiranja maturanti su se zaputili na betonsko rukometno igralište, gdje ih je pozdravio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš, poželivši im mnogo sreće u budućem životu.

Predstavnici svakog razreda maturanata Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića Slatina, predstavili su i pozdravili svoj razred, a ravnatelji Mladen Graovac i Darko Špoljarić su im poželjeli dobru zabavu za koju je bio zadužen slatinski glazbeni sastav ''Čista petica'' i DJ Ossa iz Zagreba, kao dar Grada Slatine.

Kako je bilo na današnjoj slatinskoj ''Norijadi'' pogledajte u velikoj fotogaleriji :










































































Cijela velika fotogalerija na : NORIJADA 2017.

Lokalni izbori 2017.